Ingredienser

0,500 kg Koldt vand

0,400 kg Dessertpulver Chokolademousse Dark (DK98660)

0,220 kg Skyr

0,200 kg Dessertpulver Cheesecake (DK98670)

0,200 kg Digestive Kiks

0,200 kg Kold mælk

0,100 kg Fl?de 38%

0,080 kg Sm

1.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHEESECAKE MED CHOKOLADETOPPING

Opskriftnr: 106-0034

Fremstilling
Bunde:
Smørret smeltes og de knuste digestive kiks vendes i.

Massen trykkes ud i bunden af alubakkerne.

Ostelagkage:
Fløde, vand og Dessertpulver Cheesecake blandes i røreskålen og piskes indtil passende konsistens er opnået.

Fordeles på kiksebunden.

Topping:
Fløde, skyr, mælk og Chokoladepulveret kommes i en røreskål og piskes luftigt ca 5 min.

Kommes i sprøjtepose og sprøjtes ovenpå ostelagkagen.

Antal salgsenheder
Opskriften passer til 2 alu bakker à 1900 ml.

Tip
Variér eventuelt bunden med oreokiks, bastognekiks eller ladyfingers.

Ingredienser:
Ostelagkage 50% (FLØDE, vand, QUARKPULVER, gelatine (okse), modificeret majsstivelse, surhedregulerendemiddel (E 330), glucosesirup, aroma), Topping 38% (SKYR, MÆLK, shokoladepulver (sukker, kakao, naturlig aroma), FLØDE, vegetabilsk fedt (palme), glukosesirup, SKUMMETMÆLKSPULVER, emulgator (e 472a), MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 340), salt), Bund 11% (DIKESTIVE KIKS, SMØR).

Go to Top