Ingredienser

1,000 kg Grisefilet

0,100 kg Dekora®Marilet Cognac

0,100 kg Lagetilv?kst

1.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MARINERET KRYDDERSPRÆNGT GRISEFILET

Opskriftnr: 52-0371

Sprøjtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
  0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
  0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
  0,600 Kg Salfos F Honning (I08250)

Fremstilling
Kødet sprøjtes med en tilvækst på 10%.

Lægges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning marineres fileterne i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.

Fileterne pakkes til sidst ind i stegefilm, hvorefter de snøres.

Tilberedning hos forbruger

Steges i forvarmet ovn ved 160°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.

Bør gennemsteges da fileten er stiksaltet.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisefilet 83%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), vand, salt, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter (honning, SELLERI), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top