Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,000 kg Fl?de 38%

12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKOVSVAMPESUPPE

Opskriftnr: 95-0050

Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor Skovsvampe Suppe blandes, h?ldes i en gryde og bringes i kog. Herefter tils?ttes fl?de. Lad den sm?simre til suppen er varmet godt igennem. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskbagt br?d.

Ingredienser:
Vand, FL?DE, vegetabilsk fedt (palme), modificeret stivelse, FL?DEPULVER, rapsolie, salt, svampe, dextrose, g?rekstrakt, champignonekstrakt, LAKTOSE, aroma, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, emulgator (E 472e), stabilisator (E 450), karamelsukker, krydderier.

Go to Top