Ingredienser

5,600 kg Snitter u/sv

4,400 kg Griselever, afpudset

0,320 kg Leverp?lse, Sk?refast FB

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SK?REFAST LEVERP?LSE - SARDEL

Opskriftnr: 32-0010

Fremstilling
Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Griseleveren udvandes godt i koldt vand og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Den hakkede lever kommes op i lynhakkeren og lynes.

N?r leveren begynder at boble, tils?ttes nitritsalt og Leverp?lse, Sk?refast FB.

De hakkede snitter tils?ttes og det hele lynes fint ud.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% p? det f?rdige produkt.
Grisek?dssnitter 54%, griselever 42%, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (chili, ingef?r, peber, muskat),
hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, rapsolie, tangpulver, antioxidant (E 330), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top