Ingredienser
5,600 kg Snitter u/sv
4,400 kg Griselever, afpudset
0,320 kg Leverp?lse, Sk?refast FB
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
10.42 kg
Læg varer i kurv
SK?REFAST LEVERP?LSE - SARDEL
Opskriftnr: 32-0010
Fremstilling
Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Griseleveren udvandes godt i koldt vand og hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Den hakkede lever kommes op i lynhakkeren og lynes.
N?r leveren begynder at boble, tils?ttes nitritsalt og Leverp?lse, Sk?refast FB.
De hakkede snitter tils?ttes og det hele lynes fint ud.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% p? det f?rdige produkt.
Grisek?dssnitter 54%, griselever 42%, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (chili, ingef?r, peber, muskat),
hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, rapsolie, tangpulver, antioxidant (E 330), konserveringsmiddel (E 250).