Ingredienser
10,000 kg Skinkek?d u/fedt, sener og sv
4,450 kg Is/vand
0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,170 kg Schinkat?500
0,150 kg Nitritsalt (DK40018)
14.95 kg
Læg varer i kurv
KOGT/R?GET SKINKEP?LSE - GRIDMASTER
Opskriftnr: 52-0254
Fremstilling
Det afpudsede skinkek?d hakkes igennem 13 mm hulskiven.
Schinkat 500 DK og is/vand blandes, hvorefter salten tils?ttes.
Blandes godt med k?det og massen tumbles 1,5 time under vakuum.
Massen henst?r natten over ved 5?C og tumbles ? time dagen efter.
Stopning
Massen fyldes i gridmaster i collagenfolie og formen lukkes.
Der kan ligeledes anvendes Dantarm Cellulose ML i ?nskede kaliber.
T?rring
Ved 50?C i 60 min.
Rygning
Ved 65?C i 45 min. eller til ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g og som fyld til hjemmelavede burgerboller og pizza.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Skinkek?d 74%, vand, salt, stabilisator (E 451), fortykningsmiddel (E 407a), maltodextrin, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).