Ingredienser

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

3,500 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Wienerp?lse FB uden mel og m?lk (G86280)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

WIENERP?LSE UDEN MEL OG M?LK

Opskriftnr: 27-0339

Fremstilling
Oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Oksek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Wienerp?lse FB uden mel og m?lk og 1/3 isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal.18/20 (DK99034).

T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 39%, grisek?dssnitter 35%, vand, salt, kartoffelstivelse, dextrose, kartoffelpulver, krydderier (peber, l?g, paprika, muskat, kardemomme), stabilisatorer (E 451, E 407a), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top