Ingredienser

2,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,200 kg Dekora?Marilet R?get Honning (G86490)

0,200 kg Gorgonzola

0,050 kg Bacon i tern, stegt

0,050 kg L?g, i tern

2.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HONNING MARINERET NAKKEKOTELET MED BACON GORGONZOLA FYLD

Opskriftnr: 71-0618

Fremstilling
Nakkefileten udsk?res i koteletter med en lomme i hver og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet R?get Honning.

 De marinerede koteletter fyldes herefter med stykker af gorgonzola, l?g i tern og stegt bacon.

Kan evt. lukkes med en tandstik.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med brasede kartofler og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 80%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, peber, r?gede koriander, paprika), salt, honning, sukker, tang, krydderiekstrakt), GORGONZOLA 8%, stegt bacon 2%, l?g 2%.

Go to Top