Ingredienser

3,000 kg Kartofler i skiver

1,600 kg Fl?de 38%

0,600 kg Koldt vand

0,150 kg Dekora®Hvid Sauce FB

0,150 kg Parmesanost, blok, revet

0,010 kg Muskatn?d, Pulver

5.51 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FLØDEBAGTE KARTOFLER MED MUSKAT OG PARMESANOST

Opskriftnr: 91-0189

Fremstilling
Fløde, vand, Dekora Hvid Sauce FB og Muskat, pulver blandes og koges op.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

De skivede kartofler fordeles i ovnfast emballage og saucen hældes over.

Til sidst drysses retten med revet parmesanost.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min

Serveringsforslag
Kan serveres til alle typer kød, fisk eller fjerkræ.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kartofler 55%, FLØDE 29%, vand 11%, PARMESANOST 3%, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (muskatnød, løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).

Go to Top