Ingredienser
10,500 kg Grisek?d (16-18% fedt)
4,500 kg Isvand
0,900 kg Grillmedister FB
15.9 kg
Læg varer i kurv
GRILLMEDISTER
Opskriftnr: 27-0112
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede kød blandes godt med Grillmedister FB.
Isvandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 71%, vand, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (peber, paprika, løg, persille), ærteprotein, ærtefibre, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein. I naturtarm.