Ingredienser
10,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv
1,000 kg Lagetilv?kst
0,200 kg Rullep?lseblanding FB
11.2 kg
Læg varer i kurv
RULLEP?LSE
Opskriftnr: 52-0364
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,500 Kg Schinkat F Optimal (I09040)
Fremstilling
Schinkat F Optimal og koldt vand r?res godt sammen, hvorefter salten tils?ttes.
Blandes godt.
Herefter fyldes k?det samt kummelage svarende til 10% af k?dets v?gt i tumbleren.
Tumbles ca. 3000-3500 omgange 10 min. arbejde og 20 min. pause.
Lad slagene hvile under vakuum i ca. 8 timer for gennemsaltning.
Til sidst krydres indersiden af brystfl?sket, hvorefter det rulles sammen.
Stopning
Stoppes i Cellulose, kal. 80, 20m (T64971) og anbringes i rullep?lseform.
Kogning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisebryst 99 g, vand 9 g, salt, krydderier (l?g, koriander, peber, muskat), gelatine, dextrose, LAKTOSE, stabilisatorer (E 451, E 450), sukker, kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), antioxidanter (E 301, E 300), konserveringsmiddel (E 250).