Ingredienser

10,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

1,500 kg Lagetilv?kst

0,200 kg Rullep?lseblanding FB

11.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RULLEP?LSE

Opskriftnr: 52-0361

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,700 Kg Schinkat F Optimal (I09040)

Fremstilling
Schinkat F Optimal og koldt vand r?res godt sammen, hvorefter salten tils?ttes.

Blandes godt, hvorefter der spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

Tumbles ca. 3000-3500 omgange 10 min. arbejde og 20 min. pause.

Til sidst krydres indersiden af brystfl?sket, hvorefter det rulles sammen.

Stopning
Stoppes i Cellulose, kal. 80, 20m (T64971) og anbringes i rullep?lseform.

Kogning
Koges ved 80?C i ca. 3 timer eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisebryst 95%, vand, salt, krydderier (l?g, koriander, peber, muskat), gelatine (grise), stabilisatorer (E 451, E 450), sukker, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 301), konserveringsmiddel (E 250).


Go to Top