Ingredienser

1,800 kg Hakkeb?f, stegt

1,000 kg Firenze mix

1,000 kg Porrer, i ringe

1,000 kg R?dl?g i skiver

0,550 kg Ananas i ringer

0,300 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

5.65 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HAKKEB?F MED ANANAS P? BUND AF GR?NTSAGER

Opskriftnr: 77-0203

Fremstilling
Firenze mix, r?dl?g i skiver og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Olymp Brilliant.

De stegte hakkeb?ffer l?gges p? gr?ntsagerne.

Der l?gges til sidst en skive ananas p? hver b?f, med lidt r?dl?g som pynt.

Kunden tils?tter fl?de eller boullion til retten f?r tilberedning.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175?C i ca 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med et stykke br?d.

Ingredienser:
Stegt oksek?d 31%, porrer 18% r?dl?g 18% firencemix 18% (peberfrugter, squash, r?dl?g), ananas 10%, marinade 5% (rapsolie (delvish?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).

Go to Top