Ingredienser

10,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

1,000 kg Lagetilv?kst

0,200 kg Rullep?lseblanding FB

11.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?GET RULLEP?LSE

Opskriftnr: 52-0365

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,500 Kg Schinkat F Optimal (I09040)

Fremstilling
Schinkat F Optimal og koldt vand r?res godt sammen, hvorefter salten tils?ttes.
Blandes godt.
Herefter fyldes k?det samt kummelage svarende til 10% af k?dets v?gt i tumbleren.
Tumbles ca. 3000-3500 omgange 10 min. arbejde og 20 min. pause.
Lad slagene hvile under vakuum i ca. 8 timer for gennemsaltning.

Til sidst krydres indersiden af brystfl?sket, hvorefter det rulles sammen.

Stopning
Rullep?lserne stoppes i Dannet, hvid, kal. 16 (D72160).

T?rring
Ved 65?C i ca. 45 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 45 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Rullep?lserne presses i varm tilstand i rullep?lseforme.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisebryst 99%, vand, salt, krydderier (l?g, koriander, peber, muskat), gelatine, dextrose, LAKTOSE, stabilisatorer (E 451, E 450) , sukker, salt, kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), antioxidanter (E 301, E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top