Ingredienser

4,000 kg Kødkvæg i tern eller strimler, u/fedt og sener

0,600 kg Dekora®Marilet Cognac

0,400 kg Dekora?Svampe Traneb

0,200 kg Valn?dder, hakkede

5.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MARINERET KØDKVÆGSPANDE MED SVAMPE TRANEBÆR

Opskriftnr: 76-0061

Fremstilling
Oksekød i tern eller strimler marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.

Herefter iblandes Dekora Svampe Tranebær og grovhakkede valnødder.

Kan evt. pyntes af med valnødder.

Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 5-7 min.

Tip: Tilsæt evt. madlavningsfløde.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartoffelmos eller ovnstegte kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kødkvæg 77%, marinade 12% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, sukker, salt, krydderiekstrakt), tørrede tranebær 6%, VALNØDDER 4%, tørrede svampe.

Go to Top