Ingredienser
4,000 kg Kødkvæg i tern eller strimler, u/fedt og sener
0,600 kg Dekora®Marilet Cognac
0,400 kg Dekora?Svampe Traneb
0,200 kg Valn?dder, hakkede
5.2 kg
Læg varer i kurv
COGNAC MARINERET KÃDKVÃGSPANDE MED SVAMPE TRANEBÃR
Opskriftnr: 76-0061
Fremstilling
Oksekød i tern eller strimler marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.
Herefter iblandes Dekora Svampe Tranebær og grovhakkede valnødder.
Kan evt. pyntes af med valnødder.
Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 5-7 min.
Tip: Tilsæt evt. madlavningsfløde.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartoffelmos eller ovnstegte kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kødkvæg 77%, marinade 12% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, sukker, salt, krydderiekstrakt), tørrede tranebær 6%, VALNÃDDER 4%, tørrede svampe.