Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,000 kg Kokosm?lk

2,000 kg Kyllingek?d i tern eller strimler

0,400 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,020 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)

14.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SKARSUPPE MED KOKOSM?LK OG KYLLING

Opskriftnr: 95-0049

Fremstilling
Kyllingek?d i tern eller strimler brunes i en gryde. Koldt vand og Cuisinor Gr?skar Suppe blandes, h?ldes ved og retten bringes i kog. Herefter tils?ttes kokosm?lk, Dekora Julieschka og Hvidl?g granuleret. Lad det hele sm?simre til kyllingek?det er tilberedt. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskbagt br?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100g f?rdigvare er anvendt: Vand 72 g, kylling 14% kokosm?lk 14%, gr?skarpulver, modificeret stivelse, salt, sukker, kartoffel, rismel, dextrose, palmeolie, tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier, hvidl?g, gr?ntsager (l?g, karotter, tomater, paprika), aroma, LAKTOSE, M?LKEPROTEIN, fortykningsmiddel (E 415), stabilisator (E 450), surhedsregulerende middel (E 330).

Go to Top