Ingredienser

8,000 kg Grisebov u/ben og sv

4,500 kg Varm suppe (afkog fra grisek?det)

0,480 kg Kryddersylte FB

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

13.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GAMMELDAWS KRYDDERSYLTE

Opskriftnr: 34-0029

Fremstilling
Griseboven sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med den afvejede m?ngde Kogesalt.

Efter endt saltning koges det forsaltede k?d ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB tils?ttes under kraftig omr?ring.

Det kogte k?d og suppen blandes, og h?ldes i forme.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g med sennep og r?dbeder p? et stykke l?kkert rugbr?d.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Grisek?d 61%, suppe (afkog fra k?det), gelatine (grise), salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin.

Go to Top