Ingredienser

10,000 kg Kyllingek?d i tern u/fedt og sener

3,450 kg Koldt vand

1,000 kg Is

0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,170 kg Schinkat?500

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

14.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOGT KYLLINGEP?LSE

Opskriftnr: 58-0081

Fremstilling
Det afpudsede kyllingek?d hakkes gennem 13 mm skiven og kommes i tumbleren sammen med salt, Schinkat 500 DK og alt is og vand.

Massen tumbles 1,5 time under vakuum.

Stopning
Stoppes i kogetarm i ?nsket kaliber og farve og henst?r i 12 timer ved 5?C.

Kogning
P?lsen koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C er opn?et.

Nedk?ling
Fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
P?lsen anvendes som p?l?g og som fyld til hjemmelavede burgerboller og pizza.

Ingredienser:
Kyllingek?d 67%, vand, salt, Stabilisatorer (E 451), fortykningsmiddel (E 407a), maltodextrin, dextrose,hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top