Ingredienser
10,000 kg Kyllingek?d i tern u/fedt og sener
3,450 kg Koldt vand
1,000 kg Is
0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,170 kg Schinkat?500
0,150 kg Nitritsalt (DK40018)
14.95 kg
Læg varer i kurv
KOGT KYLLINGEP?LSE
Opskriftnr: 58-0081
Fremstilling
Det afpudsede kyllingek?d hakkes gennem 13 mm skiven og kommes i tumbleren sammen med salt, Schinkat 500 DK og alt is og vand.
Massen tumbles 1,5 time under vakuum.
Stopning
Stoppes i kogetarm i ?nsket kaliber og farve og henst?r i 12 timer ved 5?C.
Kogning
P?lsen koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C er opn?et.
Nedk?ling
Fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
P?lsen anvendes som p?l?g og som fyld til hjemmelavede burgerboller og pizza.
Ingredienser:
Kyllingek?d 67%, vand, salt, Stabilisatorer (E 451), fortykningsmiddel (E 407a), maltodextrin, dextrose,hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).