Ingredienser

1,000 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)

0,150 kg Bacon i skiver

0,090 kg Kapers, sm

0,090 kg R?dl?g, hakkede

0,050 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

1.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK OKSEBOMBE MED KAPERS OG R?DL?G

Opskriftnr: 76-0079

Fremstilling
Det hakkede oksek?d afvejes i portioner ? 100 g og formes til b?ffer.

Kapers og hakkede r?dl?g blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og fordeles p? 5 af b?fferne.

B?fferne l?gges sammen 2 og 2, trykkes godt sammen og formes runde.

Til sidst sv?bes 2 skiver bacon om hver "bombe".

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med brasede kartofler og dampede ?rter.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 71%, bacon 11%, kapers 7%, r?dl?g 7%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP 28% (vand, SENNEP, eddike, salt sukker), salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter).

Go to Top