Ingredienser
4,000 kg Oksetykkam
0,400 kg Lagetilv?kst
0,140 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft
4.54 kg
Læg varer i kurv
PULLED BEEF MED GRILLKRYDDERI
Opskriftnr: 77-0220
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Kasslat, Flydende (I42374)
Fremstilling
Oksetykkammen pudses af, deles p? langs i 4 stykker og l?gges i saltlagen i 8-12 timer for letsaltning.
Stykkerne af oksetykkamen rulles i Dekora Grillkrydderi Antisaft og pakkes ind i stegefilm hvorefter de sn?res.
Tilberedning hos forbruger
Steges i ovn ved 100?C i 8-12 timer.
Kernetemperatur skal v?re over 92?C.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres i burgerbolle med coleslaw og BBQ sauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Oksetykkam 88%, vand, salt, krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, antioxidant (E 301), dextrose, konserveringsmiddel (E 250).