Ingredienser

4,000 kg Oksetykkam

0,400 kg Lagetilv?kst

0,140 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

4.54 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PULLED BEEF MED GRILLKRYDDERI

Opskriftnr: 77-0220

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Oksetykkammen pudses af, deles p? langs i 4 stykker og l?gges i saltlagen i 8-12 timer for letsaltning.

Stykkerne af oksetykkamen rulles i Dekora Grillkrydderi Antisaft og pakkes ind i stegefilm hvorefter de sn?res.

Tilberedning hos forbruger
Steges i ovn ved 100?C i 8-12 timer.

Kernetemperatur skal v?re over 92?C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres i burgerbolle med coleslaw og BBQ sauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Oksetykkam 88%, vand, salt, krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, antioxidant (E 301), dextrose, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top