Ingredienser

5,500 kg Skinkek?d, sk?rt

3,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

1,500 kg Sp?k u/sv

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Ren GDL

0,050 kg Dextrose

0,010 kg Vita-Rot (I42700)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.526 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV SPEGEP?LSE - HVIDL?G/ROSMARIN

Opskriftnr: 11-0029

Fremstilling
K?d og sp?k sk?res i mindre stykker og skalfryses.

Det skalfrosne k?d og sp?k hakkes igennem 8 mm hulskiven.

Herefter ?ltes k?det med de ?vrige ingredienser.

?ltes grundigt sammen enten med h?nden eller i en r?remaskine.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Massen stoppes i r?gbar tarm. Kan ogs? stoppes i oksebundender. Sn?res og h?nges op.

Modning/rygning
Modning: Ved 10-15?C i 24 timer.
R?g: Ved 18-20?C.
Luftt?rres: Ved 15-18?C i 4-5 uger f?r salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 20% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Skinkek?d 65 g, oksek?d 36 g, sp?k, salt, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), rapsolie, surhedsregulerendemiddel (E 575), dextrose, antioxidant (E 300), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top