Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,100 kg Dekora?Mexico R

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,070 kg Profihvid FC 7

10.35 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV MEXICANSK GRILLP?LSE

Opskriftnr: 27-0345

Fremstilling
Grisek?d (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Grisek?d (18-20% fedt) lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes det hakkede brystfl?sk og Dekora Mexico R?d samt det resterende isvand.

Der lynes/mixes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 84%, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), g?rekstrakt, krydderiekstrakt, antioxidant (E 330), dextrose, stabilisator (E 451), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top