Ingredienser
3,000 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler
3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)
3,000 kg Griselever, afpudset
1,000 kg Varm suppe
0,420 kg Fransk Krydderurtepat? FB
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
10.62 kg
Læg varer i kurv
FRANSK KRYDDERURTEPATE
Opskriftnr: 33-0012
Fremstilling
Snitter, fedtafpuds og k?d koges m?rt.
Leveren vandes ud og hakkes p? 3 mm skiven.
Det kogte k?d/snitter/fedtafpuds hakkes p? 5 mm skiven.
Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.
Til sidst det hakkede lever.
Patemassen fyldes i forme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky f.eks.: Patesky (02120), selleritop, r?d chilipeber, ananasring med sort oliven.
Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? div. br?dtyper.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 9% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 39%, griselever 31%, grisefedt, suppe (afkog fra k?d og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (paprika, l?g, merian, SENNEP, SELLERI), kartoffelstivelse, ?rtefibre, g?rekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).