Ingredienser

3,000 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Griselever, afpudset

1,000 kg Varm suppe

0,420 kg Fransk Krydderurtepat? FB

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.62 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANSK KRYDDERURTEPATE

Opskriftnr: 33-0012

Fremstilling
Snitter, fedtafpuds og k?d koges m?rt.

Leveren vandes ud og hakkes p? 3 mm skiven.

Det kogte k?d/snitter/fedtafpuds hakkes p? 5 mm skiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.

Til sidst det hakkede lever.

Patemassen fyldes i forme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky f.eks.: Patesky (02120), selleritop, r?d chilipeber, ananasring med sort oliven.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? div. br?dtyper.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 9% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 39%, griselever 31%, grisefedt, suppe (afkog fra k?d og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (paprika, l?g, merian, SENNEP, SELLERI), kartoffelstivelse, ?rtefibre, g?rekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top