Ingredienser

2,000 kg Kyllingebryst

0,250 kg Fl?deost, naturel

0,200 kg Dekora Marilet Nordisk

0,060 kg Koldt vand til opbl?dning

0,030 kg Porrer, fintsnittet

0,020 kg Dekora?Porrer Hvidl

0,020 kg Semi dried cherrytomater

2.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK KYLLINGEBRYST

Opskriftnr: 83-1062

Fremstilling
Dekora Porre Hvidl?g (20 g) opbl?des i koldt vand (60 g).

Lad henst? til vandet er opsuget.

Kyllingebrysterne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

De opbl?dte porrer/hvidl?g blandes med fl?deosten og kommes ovenp? hver kyllingebryst med spr?jtepose med takket tyl.

Pyntes til sidst af med snittede porre og semi dried cherrytomater

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler og krydderurte dip.

Ingredienser:
Kyllingebryst 78%, FL?DEOST, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie), porrer, hvidl?g, semi dried cherrytomater.

Go to Top