Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose ca. 35x43 cm

0,500 kg Urte Garniture, Catering Engros 67906

0,400 kg Nakkefilet i tern

0,100 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,100 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

2.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED KRYDDERSENNEP MARINERET NAKKEFILET, BACON OG RODFRUGTER

Opskriftnr: 71-0603

Fremstilling
Nakkefilet i tern og bacon i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.

Urte Garniture kommes i modsatte side af salgsemballagen.

Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.

Tip
Retten kan i stedet for tilberedning i alubakke og stegepose, s?lges indpakket i Look Stegefilm D77332-50.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Gr?ntsager 45% (r?dl?g, gulerod, k?lrabie og knoldSELLERI), nakkefilet 36%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), bacon 9%.

Go to Top