Ingredienser
2,000 kg Koldt vand
1,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)
0,400 kg Hackso (I53000)
3.4 kg
Læg varer i kurv
K?DSAUCE
Opskriftnr: 020-970050
Fremstilling
Vandet bringes i kog.
Det hakkede oksek?d tils?ttes og det hele skal koges i ca. 20 min.
Hackso tils?ttes under omr?ring, og k?dsaucen skal st? og sm?koge yderligere et par min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Opvarmes i en gryde eller mikroovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med spaghetti, ris eller kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10 af det f?rdige produkt
Vand, oksek?d 33%, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakt.
Dessinnr.
I53000-11: Hackso 1,000kg/ps. Dessinnr.: 114292
PLU nr
-