Ingredienser

2,000 kg Koldt vand

1,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

0,400 kg Hackso (I53000)

3.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DSAUCE

Opskriftnr: 020-970050

Fremstilling
Vandet bringes i kog.

Det hakkede oksek?d tils?ttes og det hele skal koges i ca. 20 min.

Hackso tils?ttes under omr?ring, og k?dsaucen skal st? og sm?koge yderligere et par min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i en gryde eller mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med spaghetti, ris eller kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10 af det f?rdige produkt
Vand, oksek?d 33%, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakt.

Dessinnr.
I53000-11: Hackso 1,000kg/ps. Dessinnr.: 114292

PLU nr
-

Go to Top