Ingredienser

1,000 kg Kalvelever, afpudset

0,500 kg Svampepande

0,200 kg L?g i ringe

0,150 kg Champignon, frisk

0,150 kg Cherrytomater

2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVELEVERPAKKER MED SVAMPE OG LØG

Opskriftnr: 97-0102

Fremstilling
Kalvelever afpudses og skærres i tynde skiver.

Skiverne brunes kort på en varm pande med fedtstof, krydret evt. med salt og peber.

På samme pande brunes løg i skiver og champignon i kvarte.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Den brunede kalvelever lægges i alupakker.

Svampepande fordeles ovenpå og pakkerne pyntes med de brunede løg og champignon samt cherrytomater i halve.

Tilberedning
Pakker varmes i forvarmet ovn ved i 160° C. i ca. 10 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med asparges kartofler og årstidens grønt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Kalvelever 56 g, sauce 47 g (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatore (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), cherrytomater.

Go to Top