Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose ca. 35x43 cm

0,400 kg Nakkefilet i tern

0,300 kg Kartofler i b?de, med skr?l, Catering Engros 22451

0,300 kg L?g i skiver, Catering Engros 67807

0,100 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,025 kg Peberfrugt, r?d, i tern, Catering Engros 67789

2.125 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET MED HVIDL?G/ROSMARIN MAR. NAKKEFILET OG GR?NTSAGER

Opskriftnr: 71-0602

Fremstilling
Nakkefilet i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og placeres i den ene side af en ovnfast emballage.

L?g og kartofler i b?de blandes og kommes i modsatte side af salgsemballagen.

Pyntes af med r?d peberfrugt i tern.

Til sidst vedl?gges den sammenfoldede stegepose.

Tip
Retten kan i stedet for tilberedning i alubakke og stegepose, s?lges indpakket i Look Stegefilm D77332-50.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Gr?ntsager 56% (kartofler, l?g, peberfrugt), nakkefilet 35%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top