Ingredienser

3,000 kg Kartofler, hele m/skr?l (forkogte)

1,500 kg Grisem?rbradsteaks

0,350 kg Porrer, i ringe

0,300 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

0,300 kg Firenze mix

0,200 kg L?g i ringe

5.65 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRAD P? BUND AF CREMET HVIDL?GSMARINEREDE KARTOFLER OG PORRER

Opskriftnr: 73-1020

Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Olymp Brilliant, hvorefter de l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Porrer og l?g i ringe fordeles udover de marinerede kartofler, herp? l?gges m?rbradsteaksene.

P? m?rbradsteaksene fordeles firenzemixen.

Kunden tils?tter fl?de eller bouillon til retten f?r tilberedning.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de eller bouillon til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 53%, grisem?rbrad 27%, porrer 6%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma), firenzemix 5% (peberfrugter, squash, r?dl?g), l?g 4%.

Go to Top