Ingredienser

1,000 kg Kyllingebryst i tern eller strimler

0,500 kg Karrypande

1.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRYPANDE MED KYLLING OG GRØNTSAGER

Opskriftnr: 84-0087

Fremstilling
Kyllingebryst i tern eller strimler blandes med 1 ps. (500 g) Dekora Karrypande.

Tilberedning
Brunes af på en varm pande med fedtstof.

Tilsæt fløde og lad rettem småsimre 5-7 min. til kødet er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris og årstidens grønt.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kyllingebryst 67%, grøntsager 12% (baby majs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud løg), vand, MÆLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatore (E 412, E 415), konserveringsmiddler (E 202, E 211).

Go to Top