Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

2,500 kg Griselever, afpudset

0,600 kg Varm suppe

0,400 kg Ardenner Pat? FB

0,400 kg Fl

0,190 kg Peberkorn, gr?n i lage.

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.79 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEBERPATE

Opskriftnr: 33-0095

Fremstilling
Grisek?d og snitter koges m?rt.

Leveren udvandes og hakkes p? 5 mm hulskiven.

Det kogte k?d og snitter hakkes ligeledes p? 5 mm hulskiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe og fl?de iblandes sammen med det hakkede lever.

Peberkorn, gr?n i lage h?ndr?res til sidst ind i massen.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky f.eks.: patesky, oliekogt bacon, syltet kirseb?r med stilk og dild.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? div. br?dtyper.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 51%, griselever 25%, grisek?dssnitter, suppe (afkog fra k?d og fedt), FL?DE, salt, peber 2 g, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian),kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Sky
Vand, gelatine (grise), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top