Ingredienser

1,000 kg Grisefilet

0,150 kg Lagetilv?kst

0,100 kg Dekora®Marilet Cognac

1.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MARINERET KRYDDERSALTET GRISEFILET

Opskriftnr: 52-0418

Sprøjtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,900 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Kasslat Flydende (I42374)

Fremstilling
Kødet sprøjtes med en tilvækst på 15%.

Lægges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning marineres fileterne i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.

Stegene pakkes ind i stegefilm, hvorefter de snøres.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.

Bør gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat med bønner.

Ingredienser:
Grisefilet 80%, vand 10%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301).

Go to Top