Ingredienser
1,000 kg Grisefilet
0,150 kg Lagetilv?kst
0,100 kg Dekora®Marilet Cognac
1.25 kg
Læg varer i kurv
COGNAC MARINERET KRYDDERSALTET GRISEFILET
Opskriftnr: 52-0418
Sprøjtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,900 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Kasslat Flydende (I42374)
Fremstilling
Kødet sprøjtes med en tilvækst på 15%.
Lægges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning marineres fileterne i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.
Stegene pakkes ind i stegefilm, hvorefter de snøres.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.
Bør gennemsteges da stegen er stiksaltet.
Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat med bønner.
Ingredienser:
Grisefilet 80%, vand 10%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301).