Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Sp?k u/sv

2,250 kg Isvand

2,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

1,000 kg Cheddar ost

0,600 kg Paprika, syltede, dr?net

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

12.29 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MESTER GRILLER MED CHEDDAR OG PAPRIKA

Opskriftnr: 27-0385

Fremstilling
Sp?k u/sv?r hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Okse- og grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, og fyldes op i lynhakkeren. Lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Grillp?lse Fr?kkert FB og 3/4 af vandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til bindefars tils?ttes det hakkede sp?k og resterende isvand.

Lynes til en god emulsion er opn?et.

Cheddar ost og syltede paprika tils?ttes ved de sidste par omgange, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14? C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 38%, oksek?d 18%, sp?k, vand, CHEDDAR OST 9 g, syltede paprika 5 g, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top