Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,000 kg Fl?de 38%

0,750 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,750 kg Peberfrugt, r

0,050 kg Chili, knust, hot

13.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SKARSUPPE MED BACON OG CHILI

Opskriftnr: 95-0048

Fremstilling
Bacon i tern svitses i en gryde. Koldt vand og Cuisinor Gr?skar Suppe blandes, h?ldes ved og retten bringes i kog. Herefter tils?ttes fl?de, r?d peberfrugt i tern og Chili. Lad det hele sm?simre til suppen er varmet godt igennem. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskbagt br?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100g f?rdigvare er anvendt: Vand 76 g, FL?DE 15 g, bacon 6 g, peberfrugt 6 g, gr?skarpulver 2,4%, modificeret stivelse, salt, sukker, kartoffel, rismel, dextrose, palmeolie, tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier, aroma, LAKTOSE, chili, M?LKEPROTEIN, fortykningsmiddel ( E 415), stabilisator (E 450), surhedsregulerende middel (E 330).

Go to Top