Ingredienser

3,500 kg Snitter u/sv

3,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

2,500 kg Isvand

1,000 kg Mozzarella, revet

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,300 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

11.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER MED SENNEP OG MOZZARELLA

Opskriftnr: 27-0315

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter nitritsalt, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Dekora Marilet Kryddersennep og revet mozzarella tils?ttes ved de sidste par omgange, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt. 
Grisek?d 36%, grisek?dssnitter 26%, vand, MOZZARELLA OST 10%, marinade 3%, (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), salt, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm. 

Go to Top