Ingredienser
5,000 kg Koldt vand
1,000 kg Kylling, kogt
0,600 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver
0,500 kg Madlavningsfl?de 18%
0,300 kg L?g i tern, friske
0,250 kg Bacon i tern, stegt
7.65 kg
Læg varer i kurv
CREMET TOMATSUPPE MED KYLLING OG BACON
Opskriftnr: 95-0077
FremstillingKoldt vand og Tomat Suppe Provencal blandes og bringes i kog.Herefter tils?ttes fl?de, peberfrugter i tern og l?g.Lad det hele sm?simre til gr?ntsagerne er m?re.Tils?t til sidst det kogte kyllingek?d og stegte bacon.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med friskbagt br?d.
Ingredienser:
Vand, kylling 14%, peberfrugt, FL?DE, l?g, bacon 3%, tomatpulver, modificeret stivelse, sukker, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, rapsolie, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), r?dbedepulver, urter, aroma.