Ingredienser
2,000 kg Grove rodfrugter
2,000 kg K?beklumper
0,200 kg Dekora Marilet ?l/urte
0,200 kg Koldt vand til tendinlage
0,020 kg Tendin Indasia (G23620)
4.42 kg
Læg varer i kurv
?L/URTE MAR. GRISEK?BER P? BUND AF RODFRUGTER
Opskriftnr: 71-0543
Fremstilling
K?berklumperne afpudses.
Metode 1: Tumbler/spicer.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en tumbler/spicer sammen med k?det.Der tumbles i ca. 10 min., eller til lagen er optaget.
K?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet ?l/urte.
Metode 2: Vakuumpose.
Tendin og koldt vand fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.
Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum, til k?det har opsuget tendinlagen.
K?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet ?l/urte.
Rodfrugterne l?gges i bunden af en ovnfast emballage og de marinerede k?beklumper l?gges ovenp?.
Tilberedning
Kunden tils?tter m?rkt ?l/porter til bakken som stilles i ovnen ved 125?C i ca. 90 min. eller til k?beklumperne er m?re.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill, med kun en kulholder i brug, for at temperaturen ikke bliver for h?j.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret, evt. sammen med kartoffelmos.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?ber 45%, rodfrugter 44%, marinade 5% (?l (vand, BYGMALT, humle ekstrakt), rapsolie, vand, salt, krydderurter, (l?g, SENNEP, timian, b?nneurt), tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330, E 331), stabilisator (E 412, E 415), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand 5%, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).