Ingredienser

2,000 kg Grove rodfrugter

2,000 kg K?beklumper

0,200 kg Dekora Marilet ?l/urte

0,200 kg Koldt vand til tendinlage

0,020 kg Tendin Indasia (G23620)

4.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?L/URTE MAR. GRISEK?BER P? BUND AF RODFRUGTER

Opskriftnr: 71-0543

Fremstilling
K?berklumperne afpudses.

Metode 1: Tumbler/spicer.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en tumbler/spicer sammen med k?det.Der tumbles i ca. 10 min., eller til lagen er optaget.

K?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet ?l/urte.

Metode 2: Vakuumpose.
Tendin og koldt vand fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.
Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum, til k?det har opsuget tendinlagen.

K?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet ?l/urte.

Rodfrugterne l?gges i bunden af en ovnfast emballage og de marinerede k?beklumper l?gges ovenp?.

Tilberedning
Kunden tils?tter m?rkt ?l/porter til bakken som stilles i ovnen ved 125?C i ca. 90 min. eller til k?beklumperne er m?re.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill, med kun en kulholder i brug, for at temperaturen ikke bliver for h?j.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret, evt. sammen med kartoffelmos.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?ber 45%, rodfrugter 44%, marinade 5% (?l (vand, BYGMALT, humle ekstrakt), rapsolie, vand, salt, krydderurter, (l?g, SENNEP, timian, b?nneurt), tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330, E 331), stabilisator (E 412, E 415), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand 5%, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).

Go to Top