Ingredienser

0,500 kg Dekora®Marilet Jægerpande

0,500 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,200 kg L?g i b?de

0,200 kg Squash i tern

0,100 kg Cocktailp?lser

0,050 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

1.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JÆGERPANDE MED GRISEKØD

Opskriftnr: 72-0135

Fremstilling
Skinkekød i tern eller strimler, blandes med Jægerpande og de øvrig ingredienser.

Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.

Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkekød 32%, sauce 32% (champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, vegetabilsk olie (raps), krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup, fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÆLKEPROTEIN, konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202), krydderiekstrakt) squash 13%, friske løg 13%, cocktailpølser 6%, bacon 3%.

Go to Top