Ingredienser
0,500 kg Dekora®Marilet Jægerpande
0,500 kg Skinkek?d i tern eller strimler
0,200 kg L?g i b?de
0,200 kg Squash i tern
0,100 kg Cocktailp?lser
0,050 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
1.55 kg
Læg varer i kurv
JÃGERPANDE MED GRISEKÃD
Opskriftnr: 72-0135
Fremstilling
Skinkekød i tern eller strimler, blandes med Jægerpande og de øvrig ingredienser.
Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.
Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.
Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og tomatsalat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkekød 32%, sauce 32% (champignon, hvidvin (indeholder SULFIT), vand, vegetabilsk olie (raps),
krydderier (SENNEP, løg, peber, koriander), salt, glucosesirup,
fortykningmidler (E 420, E 412, E 415), tomatpulver, MÃLKEPROTEIN,
konserveringsmidler (E 260, E 211, E 202), krydderiekstrakt) squash 13%, friske løg 13%, cocktailpølser 6%, bacon 3%.