Ingredienser

3,800 kg Snitter u/sv

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,400 kg Isvand

1,000 kg Porrer, fintsnittet

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt

10.64 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORREBRATEN

Opskriftnr: 23-0013

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Det hakkede svinekød kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt saltet og Superbinder rød tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, og det resterende isvand.

Sluttemperatur 12-14°C.

Porrerne tilsættes de sidste par omgange.

Farsen fyldes evt. i alubakker.

Varmebehandles før salg.

Varmebehandling
Farsbrødet kan evt. pensles, hvorefter det bages i vandbad ved 160°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en ovn ved 140°C i ca. 15-20 min., eller skæres i skiver og steges på en varm pande med fedtstof.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinekød 39%, svinekødssnitter 32%, vand, porrer 10%, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (tomat, peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top