Ingredienser

3,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,700 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,060 kg Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, r

0,010 kg Macisto

10.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRUNCH PØLSE

Opskriftnr: 27-0148

Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Snitter/fedtafpuds hakkes igennem 3 mm skiven og stilles i kølerum.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, salt, Macisto og 4/5 af vandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes snitterne/fedtafpudset.

Tilsæt krydderierne og det resterende isvand.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033) 

Varmebehandles før salg.

Tørring
Ved 55°C i ca. 25 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 20 min. eller til den ønskede farve og smag er opnået.

Kogning
Pølserne koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% på det færdige produkt.anvendt:
Svinekød 50%, svinekødssnitter 28%, vand, salt, krydderier (ingefær, muskatnød, muskatblomme, chili, koriander), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301,E 330), smagsforstærker (E 621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top