Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Sp?k u/sv

2,250 kg Isvand

2,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.69 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MESTER GRILLER

Opskriftnr: 27-0384

Fremstilling
Sp?k u/sv?r hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Okse- og grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, og fyldes op i lynhakkeren. Lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Grillp?lse Fr?kkert FB og 3/4 af vandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til bindefars tils?ttes det hakkede sp?k og resterende isvand.

Lynes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur 12-14? C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 44%, oksek?d 20%, sp?k, vand, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top