Ingredienser

3,000 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Griselever, afpudset

1,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k og k

0,420 kg Fransk Krydderurtepat? FB

0,100 kg ?blegranulat

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,010 kg Timian, Sk?ret (E6210)

10.73 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERURTEPATE MED ?BLE OG TIMIAN

Opskriftnr: 33-0139

Fremstilling
Snitter/bugstrimler og k?d koges m?rt.

Leveren vandes ud og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det kogte k?d og snitter/bugstrimler hakkes igennem 5 mm hulskiven og blandes med Pate, Fransk Krydderurte FB, alt saltet samt den varme suppe.

Til sidst tils?ttes det hakkede lever.

Der lynes/mixes til den ?nskede grovhed er opn?et.

?blegranulat og Timian, sk?ret mixes med de sidste omgange, s? det bliver j?vnt fordelt i massen.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og Patesky (I07800).

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 9% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 38%, griselever 31%, grisek?dssnitter, suppe (afkog fra k?d og fedt), ?bler 5%, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (timian, paprika, l?g, merian, SENNEP, SELLERI), kartoffelstivelse, ?rtefibre, g?rekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Sky
Vand, gelatine, salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top