Ingredienser

5,000 kg Griselever, afpudset

4,000 kg Suppe (afkog fra snitter og kalvek?det)

3,000 kg Kalvetykkam

2,000 kg Snitter u/sv

1,180 kg Luksus Leverpostej FB uden mel og m?lk

0,500 kg L?g, friske

15.68 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ MED KALVEK?D

Opskriftnr: 33-0135

Fremstilling
Snitter og kalvetykkam sk?res i mindre stykker, og koges ved 80?C til det er m?rt ca. 60 min.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

De kogte snitter, kalvetykkam og friske l?g hakkes igennem 3 mm hulskiven kommes i lynhakkeren sammen med Luksus Leverpostej FB Uden mel og m?lk.

Der lynes nogle omgange.

Den varme suppe tils?ttes gradvist.

Der k?res til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes griseleveren og der mixes til en homogen masse er opn?et.

H?ldes i forme.

Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-180?C til en kernetemperatur p? 75?C. (50-60 min.).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres som p?l?g, s?vel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Griselever 35 g, suppe (afkog fra k?d og fedt), kalvek?d 21 g, grisek?dssnitter 14 g, l?g 4 g, kartoffelstivelse, krydderier (l?g, peber), maltodextrin, salt, ?rteprotein, kartoffelfibre, sukker.

Go to Top