Ingredienser

10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,000 kg Isvand

1,000 kg S?nderjydsk Kryddermedister FB

15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

S?NDERJYSK KRYDDERMEDISTER

Opskriftnr: 26-0026

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven. 3,5 kg k?d fyldes i lynhakkeren, tils?t 2,0 kg isvand og 1 pose S?nderjysk Kryddermedister FB.

Farsen lynes grundigt. De resterende 2,0 kg isvand tils?ttes.

Det resterende k?d tils?ttes og det hele ?ltes godt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.

Tilberedning
Koges ved 80?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Kan ligeledes pandesteges.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hvide og brune kartofler med r?dk?l og sauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, krydderiekstrakt.

Go to Top