Ingredienser
10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg S?nderjydsk Kryddermedister FB
15 kg
Læg varer i kurv
S?NDERJYSK KRYDDERMEDISTER
Opskriftnr: 26-0026
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven. 3,5 kg k?d fyldes i lynhakkeren, tils?t 2,0 kg isvand og 1 pose S?nderjysk Kryddermedister FB.
Farsen lynes grundigt. De resterende 2,0 kg isvand tils?ttes.
Det resterende k?d tils?ttes og det hele ?ltes godt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
Koges ved 80?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Kan ligeledes pandesteges.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hvide og brune kartofler med r?dk?l og sauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, krydderiekstrakt.