Ingredienser

10,000 kg Griseslag, afpudset, tilsk?ret

0,200 kg Rullep?lseblanding FB

0,150 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R? RULLEP?LSE

Opskriftnr: 52-0302

Fremstilling
Slaget gnides godt ind i det afvejede salt.

L?gges derefter p? k?l og saltes 1-2 d?gn (husk at vende slagene under saltning, s? bliver saltningen bedre).

Efter endt saltning udvandes slaget let og drysses med Rullep?lseblanding FB og rulles sammen.

Stopning
Stoppes i Cellulose, kal. 80, 20m (T64971) og anbringes i rullep?lseform.

Kogning
Koges ved 80?C i ca. 3 timer eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres til diverse slags br?d som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Griseslag 96%, salt 2,9%, krydderier (l?g, koriander, peber, muskat), gelatine (grise), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top