Ingredienser
5,000 kg Brystfl?sk m/ben, u/sv
0,400 kg Brygmesterens Marinade (G11010)
0,250 kg Lagetilv?kst
0,100 kg Hvidt
5.75 kg
Læg varer i kurv
HVIDT?L MARINERET JULERIB
Opskriftnr: 52-0442
Saltlage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)
Fremstilling
Fedt siden ridses i tern p? brystfl?sket, som derefter l?gges i saltlagen i 10-12 timer.
Lad siderne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og hvidt?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk r?dk?lssalat og honning glaserede asparges kartofler.
Ingredienser:
Grisebryst 87%, marinade 9% (vand, hvidt?l, (indeholder MALT), glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand 3 g, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).