Ingredienser

5,000 kg Brystfl?sk m/ben, u/sv

0,400 kg Brygmesterens Marinade (G11010)

0,250 kg Lagetilv?kst

0,100 kg Hvidt

5.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDT?L MARINERET JULERIB

Opskriftnr: 52-0442

Saltlage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Fedt siden ridses i tern p? brystfl?sket, som derefter l?gges i saltlagen i 10-12 timer.

Lad siderne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og hvidt?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk r?dk?lssalat og honning glaserede asparges kartofler.

Ingredienser:
Grisebryst 87%, marinade 9% (vand, hvidt?l, (indeholder MALT), glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand 3 g, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top