![](https://www.indasia.dk.plan-it.net/system/recipes/images/000/022/285/medium/Recipe-22285.jpg?1536823186)
Ingredienser
3,500 kg Snitter u/sv
3,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)
2,500 kg Isvand
0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563
0,500 kg Tomater, solt?rrede i olie, dr?net
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,050 kg Basilikum, Sk?ret.
0,030 kg Profrisk EU
10.53 kg
Læg varer i kurv
FRANKFURTER MED SOLT?RREDE TOMATER OG BASILIKUM
Opskriftnr: 27-0314
Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.
Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter nitritsalt, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.
N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.
Der lynes til en god emulsion er opn?et.
Solt?rrede tomater i sm? tern og basilikum tils?ttes ved de sidste par omgange, s? de er j?vnt fordelt i farsen.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).
T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 39%, grisek?dssnitter 28%, vand, solt?rret tomat 5 g, kartoffelstivelse,HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (basilikum, peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), salt, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.