Ingredienser

3,500 kg Snitter u/sv

3,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

2,500 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,500 kg Tomater, solt?rrede i olie, dr?net

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg Basilikum, Sk?ret.

0,030 kg Profrisk EU

10.53 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER MED SOLT?RREDE TOMATER OG BASILIKUM

Opskriftnr: 27-0314

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter nitritsalt, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Solt?rrede tomater i sm? tern og basilikum tils?ttes ved de sidste par omgange, s? de er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 39%, grisek?dssnitter 28%, vand, solt?rret tomat 5 g, kartoffelstivelse,HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (basilikum, peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), salt, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top