Ingredienser

3,000 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

3,000 kg Griselever, afpudset

3,000 kg Kalvek?d (8-10% fedt)

1,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k og k

0,420 kg Fransk Krydderurtepat? FB

0,100 kg ?blegranulat

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.72 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FOR?RSPATE MED KALVEK?D

Opskriftnr: 33-0142

Fremstilling
Snitter/bugstrimler og kalvek?det koges m?rt.

Leveren vandes ud og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det kogte k?d og snitter/bugstrimler hakkes igennem 5 mm hulskiven og blandes med Pate, Fransk Krydderurte FB, alt saltet samt den varme suppe.

Til sidst tils?ttes det hakkede lever.

Der lynes/mixes til den ?nskede grovhed er opn?et.

?blegranulat mixes med de sidste omgange, s? det bliver j?vnt fordelt i massen.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 9% af det f?rdige produkt.
Kalvek?d 31%, griselever 31%, grisefedt, suppe (afkog fra fedt og k?d), salt, t?rrede ?bler, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (paprika, l?g, merian, SENNEP, SELLERI), kartoffelstivelse, ?rtefibre, g?rekstrakt, konseveringsmiddel (E 250).

Go to Top