Ingredienser
3,000 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler
3,000 kg Griselever, afpudset
3,000 kg Kalvek?d (8-10% fedt)
1,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k og k
0,420 kg Fransk Krydderurtepat? FB
0,100 kg ?blegranulat
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
10.72 kg
Læg varer i kurv
FOR?RSPATE MED KALVEK?D
Opskriftnr: 33-0142
Fremstilling
Snitter/bugstrimler og kalvek?det koges m?rt.
Leveren vandes ud og hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det kogte k?d og snitter/bugstrimler hakkes igennem 5 mm hulskiven og blandes med Pate, Fransk Krydderurte FB, alt saltet samt den varme suppe.
Til sidst tils?ttes det hakkede lever.
Der lynes/mixes til den ?nskede grovhed er opn?et.
?blegranulat mixes med de sidste omgange, s? det bliver j?vnt fordelt i massen.
Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 9% af det f?rdige produkt.
Kalvek?d 31%, griselever 31%, grisefedt, suppe (afkog fra fedt og k?d), salt, t?rrede ?bler, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (paprika, l?g, merian, SENNEP, SELLERI), kartoffelstivelse, ?rtefibre, g?rekstrakt, konseveringsmiddel (E 250).