Ingredienser

6,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,200 kg Snitter u/sv

1,800 kg Isvand

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,050 kg Wienerp?lse Frankfurter Delikatesse

10.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER

Opskriftnr: 27-0282

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Superbinder r?d, saltet og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Wienerp?lse Frankfurter Delikatesse og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt. 
Grisek?d 78%, vand, grisek?dssnitter, salt, Kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, maltodextrin, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt,antioxidant (E 300), krydderier (SENNEP, peber, muskat, ingef?r, paprika), rom, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top