Ingredienser

2,500 kg Rustikke rodfrugter, frost

1,500 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Bacon i skiver

0,250 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

4.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEM?RBRAD P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN MARINEREDE RODFRUGTER

Opskriftnr: 71-0508

Fremstilling
Bacon i skiver vikles rundt om de afpudsede grisem?rbrader.

De rustikke rodfrugter marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin, og l?gges i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? grisem?rbraderne placeres.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ovnstegte kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Rodfrugter 55%, grisem?rbrad 33%, bacon 7%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top