Ingredienser
2,500 kg Rustikke rodfrugter, frost
1,500 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,300 kg Bacon i skiver
0,250 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
4.55 kg
Læg varer i kurv
GRISEM?RBRAD P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN MARINEREDE RODFRUGTER
Opskriftnr: 71-0508
Fremstilling
Bacon i skiver vikles rundt om de afpudsede grisem?rbrader.
De rustikke rodfrugter marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin, og l?gges i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? grisem?rbraderne placeres.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ovnstegte kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Rodfrugter 55%, grisem?rbrad 33%, bacon 7%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).