Ingredienser

1,000 kg S?dm?lk

0,660 kg Rodfrugtemix (Flensted 68304)

0,600 kg Andebryst m/skind

0,110 kg Dekora?Vildt Sauce FB

2.37 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ANDEBRYST OG RODFRUGTER I VILDT SAUCE

Opskriftnr: 98-0377

Fremstilling
Andebrysterne sk?res i skiver og brunes af i en gryde, rodfrugterne tils?ttes og brunes med.

M?lk og Dekora Vildt FB blandes og tils?ttes.

Lad retten simre til andebrystet er m?rt og rodfrugterne har det rette bid.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til retten er gennemvarm.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og tytteb?rsyltet?j.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Sauce 52 g (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)), rodfrugter 31 g (gulerod, r?dbeder, l?g, SELLERI), andebryster 28 g.

Go to Top